Gelaatsverzorgingen

Phytomer

Met de producten van Phytomer kunt u een gepersonaliseerde verzorging verwachten. U wordt verzorgd in een rustige, sfeervolle omgeving op een verwarmde ergonomische zetel met relaxerende muziek. Elke keer opnieuw kijken we naar de conditie en noden van uw huid en passen we de behandeling aan.

 

Samen kiezen we uit:

  • een high-tech anti-rimpelverzorging gebaseerd op marinebiotechnologie
  • een vochtinbrengende verzorging
  • een verzorging voor een onzuivere huid
  • een verzorging voor de gestresseerde, gevoelige huid
  • een detoxverzorging die de gepigmenteerde huid verheldert
  • een zuurstofgevende verzorging.

 

U wenst de verzorging thuis verder te zetten om zo tot een beter resultaat te komen? Ik geef u graag advies!

 

 

 

NIEUW: Sol’Esta

Laat u leiden naar de eeuwenoude geheimen die u een verzameling brengen van mooie resultaten vanuit de Oude Wereld. Sol’Esta creëerde een combinatie van massagebewegingen van luxe eilanden en de sereniteit van de aarde.

 

Schermafbeelding 2016-12-23 om 12.00.00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cabine duo met logoEpilaties

De epilaties worden aangepast aan de gevoeligheid van de huid. Deze gebeuren met hypoallergene azuleenhars. Na de epilatie wordt de huid ingemasseerd met essentiële oliën om de huid te kalmeren.

In een gelaatsverzorging zijn de epilaties van wenkbrauwen en bovenlip reeds inbegrepen in de prijs van de verzorging.


Manicure

In de basismanicure wordt niet alleen veel zorg aan de nagels besteed maar bevat ook een ontspannende massage van de handen. Nadien worden de nagels afgewerkt met een glanzende en verzorgende basislak.

Daarnaast bied ik ook voor de nagels een semi-permanente lak aan wat een nieuwe prachtige oplossing voor mensen die geen gewone gelnagels wensen of verdragen. Deze lak is hoogglanzend en slijtvast voor 2 weken

 
Lichaamsverzorging (enkel voor vrouwen)

Na een intake-gesprek wordt de lichaamsverzorging aangepast aan uw wensen, zoals stevig, spieropwarmend of zacht; zo wordt de massage dus aangepast aan uw gemoedstoestand.

De massages gebeuren met marinecosmetica van Phytomer op een verwarmde zetel met holistische muziek. Phytomer is de wereldwijde specialist in lichaamsbehandelingen. Door de biotechnologische inzet van algen bekomen we extreme, snelle en efficiënte resultaten.

 

Wat we ook aanbieden:

  • rugverzorging met warme modder
  • sculptzone-behandeling: een plaatselijke verzorging om af te slanken en te verstevigen met centimeter verlies na 5 behandelingen.